Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (3.17 secunde)
Conducerea Camerei a decis ieri ca lunea viitoare sa fie zi de vacanta parlamentara, pentru ca deputatii sa poata participa la deschiderea anului scolar in circumscriptiile de care apartin.
Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Dolj, profesor Diana Busoi, "elevilor si profesorilor le-au fost puse la dispozitie de catre unitatea de invatamant gazda toate spatiile necesare. ... 1 Calarasi, iar cei de la Carna, la Goicea", a adaugat inspectorul scolar general, Diana Busoi.
Cu ocazia celebrarii Zilei Europei, la Grupul Scolar "Costin D. ... La aceste manifestari a participat si Mihaela Brumar, inspector pentru gestionarea programelor comunitare si a problematicii de integrare europeana din partea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj.
In prezent, la nivel national, 1.500 de scoli din mediul rural au fost dotate cu mobilier scolar, iar 500 au fost racordate la alimentarea cu apa potabila”, a precizat Emil Strunga.
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
In cursul zilei de ieri, Narciz Amza, fostul inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, presedinte al organizatiei de femei democrate a municipiului Constanta a plecat intr-o vizita in statiunea Neptun, unde se afla cazat presedintele Romaniei, Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Pe de alta parte, mai spune Geoana, nici sedinta Comitetului Executiv nu s-ar putea desfasura mai devreme din cauza inceperii anului scolar.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
Liberala imbina activitatea din cadrul CJ cu cea de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean. ... Aceasta inregistreaza venituri in urma functiei de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean si din cea de consilier judetean.
Deputatii vor participa, luni, la festivitatile de deschidere a noului an scolar, astfel ca saptamana viitoare vor avea sedinte de plen doar doua zile, marti si miercuri, cand vor dezbate motiunile simple ale PSD si PDL pe tema educatiei, a anuntat secretarul Camerei Valeriu Zgonea.
Ministrul educatiei Cristian Adomnitei a deschis anul scolar la Iasi, unde, timp de cateva minute, le-a povestit elevilor de clasa I din comuna Erbiceni despre Amiaza Imparat ti fetele lui, iar la final le-a daruit carti cu povetti.
Prima care s-a prezentat, dintre candidati, a fost Petõ Csilla, actual inspector scolar si fost consilier local. ... 4, si a declarat ca, daca va ajunge in Parlament, va sprijini ONG-urile, va impulsiona colaborarea transfrontaliera si va avea grija ca sportul scolar sa-si revina din declin.
In alta ordine de idei, premierul a afirmat ca, cel putin in acest an scolar, nu se va muta cu familia la Bucuresti. "Cel putin anul acesta, cat timp fetilele sunt la scoala, nu ne vom muta, vom vedea la sfarsitul anului scolar.
Este cazul Dianei Busoi, inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Dolj, si al Cristinei Calangiu, managerul Spitalului de Urgenta Craiova, dar si consilier judetean.Retrocedarile lui Dumitru, in atentia lui StancuDupa ce secretarul de stat Fifor a dat citire hotararii de guvern prin care s-a dispus numirea noului prefect, Florin Stancu a depus juramantul, apoi a tinut un mic discurs, multumind celor care i-au acordat increderea pentru a ocupa aceasta functie.
Liviu Andrei nu a mai ocupat o functie la un asemenea nivel in administratie, fiind pana anul trecut inspector scolar general. ... Fostul pedelist inca se judeca cu Ministerul Educatiei pentru modul in care si-a pierdut scaunul de sef al Inspectoratului Scolar Judetean.
De asemenea, inspectorul scolar general a subliniat ca va analiza in aceste zile, impreuna cu reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, care sunt modalitatile de a evita eventuale situatii de criza.
Dar ma voi ocupa de aceasta problema imediat cum va reveni la munca", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Petrica Miu (foto), inspectorul scolar general al ISJ Constanta.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi ca cele doua partide din coalitia de guvernare, PSD si PD-L, trebuie sa gandeasca foarte bine legea educatiei si sa lase acest an scolar sa inceapa cu ceea ce exista in momentul de fata.
google-analytics.com